40 jaar PBI – Pubquiz

Peace Brigades International bestaat 40 jaar! Om dat te vieren organiseert PBI NL op 3 juni een Online Pubquiz! In 40 vragen zullen we jullie algemene kennis testen. Van actualiteiten tot roddel & achterklap, van geschiedenis tot entertainment: alles komt voorbij. Met dit online evenement willen we niet alleen ons jubileum vieren, maar ook extra geld ophalen om ons ook de komende jaren in te kunnen blijven zetten voor mensenrechtenverdedigers wereldwijd. Heb jij wel zin in een spelletje? En wil je graag een bijdrage leveren aan de bescherming van mensenrechtenverdedigers? Nodig je vrienden uit, zet je favoriete drankjes koud en verzin een leuke teamnaam! 

 

 Hoe werkt het? 

  • Meld je aan met 1 tot maximaal 3 personen via deze link en vermeld je/jullie teamnaam. Wil je met meer dan 3 personen meedoen? Meld dan meerdere teams aan. 
  • Betaal €4 per deelnemer via onze sponsor pagina op Geef.nl. Je mag natuurlijk ook altijd meer geld doneren 🙂
  • Op de dag van de pubquiz ontvang je een mail met een ZOOM-link en een Google Forms, waarop je tijdens de quiz de antwoorden op de vragen kunt invullen. Ieder team vult één formulier in. Enne: eerlijk spelen is leuker, dus niet stiekem zoekfuncties gebruiken of hotlines inzetten! 
  • Op donderdag 3 juni maak je het thuis gezellig met een lekker hapje en drankje en om 19.30 uur gaan we LIVE op ZOOM vanuit de Kargadoor om er samen een gezellige avond van te maken!  
  • Op de avond zelf zullen we niet alleen jullie algemene kennis testen, maar zullen we ook een kleinschalige veiling organiseren, waarbij je op mooie prijzen kunt bieden, dat alles voor het goede doel.  
DatumDonderdag 3 juni 2021
Tijd19:30
LocatieOnline
Toegang4 euro per deelnemer
Aanmeldenhttps://forms.gle/YYELPZGhG8JMzTbG9