Merel Van Andel

Shelter City gast spreekt op Culturele Zondag Utrecht

Op zondag 12 maart gaan we tijdens Culturele Zondag iets speciaals doen. In het stadhuis vind je Salon de vrije ruimte. Een plek voor het vrije woord met als thema: #uitgesproken utrecht.PBI zal aanwezig zijn deze zondag met twee bijzondere gasten.

Actie: doneer jouw woord

Artiest Dwight van de Vijver ging afgelopen jaar viral, hij sprak zich uit in zijn video ‘Samen tegen etnisch profileren‘ . Dit keer gaat hij met als onderwerp #uitgesprokenutrecht een ‘gesproken woord’ maken. PBI roept iedereen op zicht uit te spreken en een zin te doneren. Dit kan door een je zin te plaatsen in ons Facebook event. Meld je aan voor het event, we zullen tot 12 maart updates sturen. Jouw gedoneerde woord is ook welkom in een reactie op deze email.

Gast: Shelter City gast Wanjiku

Wanjiku wordt tijdelijk opgevangen in Utrecht. In haar eigen land kan ze niet altijd vrijuit spreken. Tijdens salon de vrije ruimte zal ze dit wel doen en kan je persoonlijk kennis maken met deze moedige en inspirerende vrouw.

We willen graag aandacht vragen voor het vrije woord, wil jij ons helpen?
Vooraf:
– Deel ons Facebook event; hierin zullen in de aanloop meerdere video’s verschijnen.
– Deel de video
– Voel je vrij deze pagina te delen met andere geïnteresseerden.

12 maart

We vinden het ontzettend leuk om jou te ontmoeten, kom je langs? Salon de vrije ruimte wordt gehouden in het Stadhuis, van 13.00 tot 17.00. Meer informatie vind je hier.

DatumZondag 12 maart 2017
Tijd13:00-17:00
LocatieStadhuis, Korte Minrebroederstraat 2, 3512 GG Utrecht (→ GoogleMaps)
ToegangGratis