Vacature: Coördinator Advocacy bij PBI Mexico

Heb jij de nationaliteit van een land uit de Europese Unie? Ben je 25 jaar of ouder? Spreek je vloeiend Spaans en Engels en eventueel ook wat Duits? Heb je minimaal twee jaar ervaring op het gebied van conflictresolutie? En ben je bekend met de huidige sociale problematiek in Mexico? Misschien is de functie van Coördinator Advocacy bij PBI Mexico in Mexico-Stad dan wel iets voor jou!

Als Coördinator Advocacy ben je verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van PBI Mexico tegenover de federale autoriteiten, het diplomatieke korps en nationale en internationale mensenrechtenorganisaties. Daarnaast coördineer je advocacy-strategieën van PBI in Mexico en werk je nauw samen met verschillende andere afdelingen binnen de organisatie in Mexico en binnen de landengroepen van PBI Canada en PBI Verenigde Staten.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de complete vacature hieronder en stuur uiterlijk op 6 juni je curriculum vitae, je motivatiebrief en de contactgegevens van drie referenties naar Carla Cavarretta, de algemene coördinator van PBI Mexico: coordinacion@pbi-mexico.org.

Vacature: Coordinación de Incidencia PBI MEP 2021

 

DatumZondag 6 juni 2021
LocatieMexico-Stad, Mexico