(Vrijwillige) Boekhouder gezocht!

Wij zoeken een (vrijwillige) boekhouder:

Iemand die de coördinator en penningmeester kan ondersteunen in onze (bescheiden) boekhouding. In eerste instantie voor het bijhouden van de boekingen (we gebruiken daarvoor nu Twinfield) en het afstemmen hoe de cijfers hieruit te rapporteren. Maar als we je meer uitdagen door eerst onze boekhouding opnieuw door je te laten in te richten in een pakket naar je voorkeur en af te stemmen op onze rapportagebehoeftes: zoek vooral niet verder 🙂

Het gaat in onze boekhouding om nog geen 1000 boekingen op jaarbasis, waarvan een groot deel op dit moment geautomatiseerd plaats vindt. Je rol is vooral om deze te controleren en te corrigeren waar nodig en zo zinvolle cijfers te rapporteren.

Profiel:

– Enige ervaring met boekhouden en boekhoudkundige principes is een eis.
– Ervaring met Twinfield óf het inrichten van een boekhouding is een grote pre.
– Je werkt zelfstandig en nauwgezet; integriteit is uiteraard vanzelfsprekend.
– Je bent in de gelegenheid om 1-2x per kwartaal de boekingen bij te werken en desgevraagd de cijfers te rapporteren.
– We zoeken iemand die voor langere termijn onze boekhouding wil bijhouden.
– Woonachtig in Utrecht is handig, bij voorkeur 2-4 dagdelen per maand op ons kantoor (zodra de Covid 19 maatregelen dit toelaten), maar deels vanuit huis is ook mogelijk, we bieden reiskostenvergoeding).

Wat we bieden:

  • Een schakelfunctie in het bestuur van een kleine, gedreven internationale NGO
  • Samenwerking met een enthousiast team van vooral jonge vrijwilligers
  • Deel uitmaken van een internationaal netwerk 
  • De functie is onbezoldigd

Over PBI:
Peace Brigades International (PBI) zet zich in voor de bescherming van mensenrechtenverdedigers. Wij zijn een geweldloze, non-politieke non-profit organisatie met een betrokken internationaal team. Vanuit onze zeven landenkantoren beschermen en begeleiden we meer dan 50 mensenrechtenorganisaties in Mexico, Colombia, Guatemala, Honduras, Indonesië, Nepal en Kenia. Peace Brigades Nederland is één van de 13 aangesloten landenorganisaties die zorgen voor communicatie en netwerken, fondsenwerving en uitzending van vrijwilligers. Vanuit ons kantoor in het centrum van Utrecht werken twee parttime stafmedewerkers en een team van circa 25 vrijwilligers en stagiaires.

Graag reageren of vragen voor 23 juni via email inez@peacebrigades.nl

 

 

DatumWoensdag 23 juni 2021