#GivingTuesday

Zoals je wellicht weet, is 2 december #GivingTuesday, de internationale dag om aan non-profit organisaties te geven. Op deze dag vragen wij jouw steun in deze bijzonder uitdagende tijden.

PBI blijft solidair met mensenrechtenverdedigers in verschillende delen van de wereld die worden bedreigd en aangevallen omdat ze zich verzetten tegen systemen van onderdrukking. Ondanks de uitdagingen van de pandemie blijven we naast deze dappere activisten en collectieven staan als symbool van internationale solidariteit en steun. PBI speelt een vitale rol in het zorgen dat de stem van gemeenschappen, organisaties en volksbewegingen wordt gehoord en dat zij hun enorm belangrijke werk kunnen voortzetten, ondanks het risico waaraan zij vaak worden blootgesteld.

De pandemie heeft de ongelijkheden in de wereld verergerd. Veel van de verdedigers waarmee we samenwerken staan in de frontlinie om ervoor te zorgen dat deze mensen die zich in kwetsbare situaties begeven toegang hebben tot gezondheidsdiensten en tot justitie voor de mensenrechtenschendingen die ondanks de pandemie voortduren. Zij vertrouwen op PBI om ervoor te zorgen dat zij dit fundamentele werk kunnen voortzetten in de veilige omstandigheden die zij verdienen.

Dus, als u deze #GivingTuesday kunt en wilt doneren om ons te helpen de mensenrechtenverdedigers te blijven steunen, volg dan deze link: https://www.geef.nl/nl/doneer?charity=3879&mode=e&paymentType=collection


Hartelijk dank en de beste wensen!

Tags