Ontspanning tijdens Shelter City verblijf David Jimenez

Naast alle trainingen, cursussen en meetings, is ontspanning een belangrijk onderdeel van een Shelter City verblijf. Zo maakte onze huidige Shelter City gast David Augusto Jimenez Mireles uit Mexico een tijdje geleden kennis met de Nederlandse traditie van Koningsdag.

Oranje ontspanning tijdens Koningsdag

David’s buddies Tessa en Melanie gaven hem voor deze speciale gelegenheid een rondleiding door Den Haag. Zo lieten ze David de thuisbasis van onze Koninklijke familie, Paleis ten Bosch, zien. De volgende stop was het International Criminal Court, een wereldbekende institutie die veel indruk maakte op David. Tenslotte hebben ze genoten van het heerlijke weer op het strand met uitzicht op de Noordzee. Voor David was dit een speciaal moment, omdat hij al meer dan tien jaar geen zee gezien had.

Om de ervaring van Koningsdag compleet te maken, heeft David een oranje tompouce en bitterballen geproefd. Ook werden er traditionele Hollandse spellen gespeeld, waaronder koekhappen en spijkerpoepen. We hopen dat David een onvergetelijke ervaring heeft gehad tijdens Koningsdag.

Foto’s: PBI Nederland